Contact
Lady Security & Hospitality is een uniek en succesvol detacheringsbedrijf dat bestaat uit een team van ruim 150+ vrouwelijke Security agents en Hostesses voor o.a. beveiligingswerkzaamheden op Schiphol en andere Nederlandse Luchthavens. Ook vindt u ons bij het beveiligen van diverse high-end evenementen, musea en andere representatieve hostess werkzaamheden.

Lady Security & Hospitality heeft een 24/7 operatie is heeft hiervoor een speciale piketregeling met haar klanten afgesproken. Hiervoor is een speciaal piketnummer beschikbaar, dit nummer is alleen bekend bij de klanten en medewerkers van Lady Security & Hospitality.

Tijdens kantooruren op maandag tot en met vrijdag zijn wij bereikbaar op reguliere tijden:


Office: 0031 206 59 78 99
Kantoor: 020-659 78 99 (te bereiken tijdens kantooruren: ma-vr 09.00-16.00 uur)

Liever contact per email: info@ladysecurity.nl


Routebeschrijving
Lady Security & Hospitality
Kantoorcomplex Schuilhoeve, eerste etage
Schipholweg 307
1171 PL BADHOEVEDORP


Auto
Lady Security & Hospitality heeft zich gevestigd in Badhoevedorp op enkele minuten afstand van de luchthaven Schiphol en haar klanten. U kunt ons vinden op het kantorencomplex Schuilhoeve te Badhoevedorp.

In het ´Martomod´gebouw heeft Lady Security een kantoor op de eerste verdieping. In het gebouw volgt u gewoon de bewegwijzering. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor het pand.

Openbaarvervoer
Vanaf het NS station Schiphol Plaza of Amsterdam Sloterdijk neemt u de bus van Schiphol Sternet 192.

Deze bus rijdt met hoge frequentie en brengt u in ongeveer 25 min naar halte Schuilhoeve, vanaf hier is het 4 min lopen naar ons kantoor, achter het Sony gebouw. Eerste afslag bij Bell Helicopter rechts, dan is het na 125 mtr het Martomod gebouw aan u linkerhand.

Voor actuele informatie omtrent reizen met het OV kijk op 9292ov.nl.